Thursday, March 28, 2013

Kisah Cuti Skolah Tisya Hari Ini

Aktiviti Tisya hari ini.
Pagi lepas hantar Mama. Tengok hot air balloons di Putrajaya.

 
 
Budak tak mandi. Pakai Pjs lagi
 
 
Tengahari. Lunch dengan Mama weeeee. She ate one whole Subway chocolate cookie. Mana tak hyper budak ni.
 
Lepas tu petang ambil Mama balik kerja. Papa bought her Hello Kitty sticker book. Mama Tisya was all over the moon.
 
 
Had Hello Kitty ride


Takde lah sedih sangat kot kan

Kisah Cuti Sekolah yang Menyedihkan

So minggu ni kan cuti sekolah.

Tapi kita ada submission by the end of the week.

Jadi kasihan Tisya, dah la cuti sekolah masih kena bangun awal nak pergi daycare.

Lepas tu kena tunggu lama pula sebab Mama balik lambat *hempas kepala atas keyboard*

Jadi hari ni, kita nak masuk ofis awal sikit.

Nasib baik Papa willing to work from home hari ni.
Jadi Tisya tak payah nak siap-siap pagi-pagi. Lepas seksa nak layankan tantrum dia pagi-pagi.

Dengan pyjamas hantar Mama.
Sampai ofis tadi, lepas salam dia cakap "Mama pegi keje"
*sobs*

Lepas tu kita sama-sama bai bai bai cakap ailebiu *sobs*

Tapi, lepas tu Papa bawak dia pergi Putrajaya, dapat la dia tengok hot air balloons.
Papa kata dia jerit gembira tengok ballons.

Tu lah aktiviti cuti sekolah Tisya untuk hari ini.

Wednesday, March 20, 2013

Rabu Tanpa Kata #12 (Polka Dot)



GILA GEMUK LENGAN! *nanges*