Friday, February 22, 2013

Maternity Toothpaste: Sudah Lama Saya Mencari, Baru Sekarang Saya Mendapat

Akhirnya, semalam baru jumpa!

Dari mula-mula pregnant mencari. Sebab masa pregnantkan si Tisya dulu, husband kita belikan, lepas tu rasa best sangat guna toothpaste ni.

Menggosok gigi pagi-pagi awal-awal pregnancy adalah sangat terseksa.

Cari punya cari tak jumpa-jumpa. Ingatkan toothpaste ni memang dah tak wujud dalam dunia dah.
(Suami kita cakap "agaknya orang dah tak guna dah").

Kita punya seksa nak guna ubat gigi biasa, punya desperate sampai kita guna ubat gigi si Tisya.

Ubat gigi perisa oren dengan gambar arnab comel.

Pun bluekkkkk jugakk!!!

Ahhh tadi pagi buat julung kalinya menggunakan maternity toothpaste, sampai dah gosok, rinse, lepas tu gosok lagi. Kemaruk abis.

Itu sajalah update tentang pregnancy untuk kali ini.

Sekian melaporkan, kisah ubat gigi.



Maternity Toothpaste (Fluoride Free). Gambar diambil dari Pureen


2 comments:

adiepot said...

Ya Allah Bella oi....kita ada bertiub2 dapat free kat baby fair/hospital/etc etc. Kenapa la x announce yang...

Nurul Isabella said...

Alahhh ye ke???????

Entah kenapa bila dicari tak jumpa-jumpa. Hah takpe kang kalau tak jumpa lagi, kita tau la nak minta kat siapa weeee!