Thursday, January 31, 2013

Kisah Kita Berakhir di Januariiiiiiiiiiiii

1. Kita baru tau Kim K pregnant
2. Sejak dua hari ni, kita perasan rambut kita cam cantekkkkkk

Ahhh tu je

Monday, January 28, 2013

Tiba-tiba Bersemangat Untuk Memblog Kembali

Puan Adiepot Ketepot tulis pasal kita dalam blog dia.


*terharu*

Sesungguhnya hanya mak-mak yang memahami ;-p

Monday, January 21, 2013

I feel like I'm stuck in my life.
And there's no way out.

Thursday, January 10, 2013

Dengarlah Wahai Perempuan-perempuan Sekalian

Tak payah kau hormat pada lelaki yang tak tau nak hormat perempuan.

Kau ingat perempuan barang mainan senang-senang kau remeh-temehkan kewujudan mereka?

Dan kalau tiada lelaki yang stand up for you, biarkan.
It's time for you stand on your own feet.

Jangan kasi lelaki pijak-pijak kau. Wujudnya perempuan terlalu mulia untuk si jantan perlekehkan.

Kalau kau jumpa orang macam ni, kau lawan.
Sebab aku akan lawan.
Lawan. Sampai. Mati.

Friday, January 4, 2013

Tahun Baru. Sibuk.