Saturday, November 3, 2012

Rabbit Fun Land, Semenyih

Tadi pagi kami pergi Rabbit Fun Land dekat Semenyih.

Minggu lepas, in-laws semua dah pergi, tapi sebab kitaorang balik Segamat, jadi tak dapat join.

Fuh balik sini je, diaorang cerita pergi farm ni, maka teruja abis la kita nak pergi.

Pagi-pagi kitaorang semua dah bangun nak pergi farm punya pasal.

Lagipun, Tisya mesti suka tengok rabbits.
Walaupun dia hari-hari pun main rabbits tapi inilah rabbits dia


Untuk ke Rabbit Fun Land Semenyih adalah sama haluan untuk ke Broga Hills.
Enterance fee adalah RM5 seorang.
Boleh beli makanan untuk binatang-binatang dengan harga RM10.
 
 

 
 
Ada banyak juga binatang-binatang kat situ.
Ada kambing (yang tingginya melebihi Mama).
 
*geram*

Bagi kambing makan

*puas hati*


Luar kandang lembu







 


nak tangkap anak ayam



 
 
naik kuda
 

Wajah gembira.

 
Misi tercapai :-)
 
 
p/s: Ok sebenarnya, di akhir lawatan dia meraung menangis.
Sebab. Taknak. Balik.

4 comments:

mak ngah said...

patut la nenek nk bukak zoo.hurmm

Nurul Isabella said...

Ahhh Nenek tu jaga Angah saja dulu lah

Marinna Mohd Noor said...

gaya tido mcm boss besa... x bleh blah laa tisya~~~ :D

adiepot said...

aaarrgghhhh anak awak comel