Saturday, October 20, 2012

Pagi Indah, Jangan Hanya Duduk Rumah

Jadi mari pergi ke Taman Botani, Putrajaya.

Hajat asal nak sewa basikal (kami dah beberapa kali naik basikal dekat sini), tapi basikal yang ada carrier kat belakang tu pulak habis.

Jadi kita jalan jelah.






 
 
 
Masa tengah tengok ikan-ikan di dalam kolam, sekali nampak la ada plastik bungkus roti terapung atas air, Kekasih takut ikan nani terperangkap dalam plastik tu, dia pun turun la nak buang plastik tu, and cik little Bindi ni pun sibuk nak turun jugak.
 

 

Lepas tu feeling feeeling bersantai tepi laut, taktau Mama dah berpeluh-peluh panas.

 
 
Tapi tengok muka happy dia ni, worth every sweat. Selamat berhari minggu!
 
 

No comments: